Solfångare, Pellets och värmeanläggningar

Vilken värmelösning passar dig? Hur mycket sparar du? Många faktorer påverkar vilken lösning som passar bäst för dina förhållanden. Att byta uppvärmingssystem är ett stort ingrepp i ditt hus och kräver fackkunskaper för att avgöra vad som passar bäst. Därför har vi samlat länkar till de flesta tillverkare på denna sida. Detta för att du ska få en överblick och vara förberedd. Läs gärna mer om olika alternativ hos våra leverantörer och titta på de olika besparingskalkyler som finns tillgänglig.

Effecta

Svanenmärkt vedsystem, Solfångare och Pelletssystem. Effectas fördelar är att varje systemdel är speciellt utvecklad för att fungera som enskild produkt men också i kombination med övriga produkter i sortimentet. Mer information kring dessa produkter hittar du på tillverkarens hemsida.

-Effecta (öppnas i nytt fönster)

 

CTC

CTC har värmt svenska hem sedan 1923 och har ett av marknadens mest kompletta sortiment av värmepumpar och värmepannor.Genom åren har man samlat på sig unik erfarenhet som man byggt in i sitt produktsortiment.

Mer information kring dessa produkter hittar du på tillverkarens sida.

-CTC-Värme (öppnas i nytt fönster)

 

Golvvärme

Idag finns flera olika lösningar för uppvärming. Vattenburen golvvärme är ett komplett värmesystem som ofta ersätter t ex vanliga radiatorer. Vattenburen golvvärme ger inte bara konforten av ett varmt golv, utan värmer upp hela rummet på ett behagligt sätt.

 

 

Solfångare

Solfångare är en investering som håller sig i längden. Att investera i en solfångaranläggning innebär att Ni kan kombinera ett stort antal energislag. Genom att utnyttja en ackumulatortank som gemensamt värmelager går det att kombinera t.ex ved, pellets eller el för att värma Er villa. Detta innebär att man kan välja det energislag som är det mest ekonomiska för tillfället. Effecta har ett brett sortiment av solfångare, Pelletsanläggningar, ackumulatortankar och kringutrustning till dessa.Leverantörer -Värmeprodukter