Helgereds Rör är ett familjeföretag som varit verksamma inom VVS-branchen sedan slutet av 60-talet

Om företaget

Om företaget

Helgereds Rör är ett familjeföretag som varit verksamma inom VVS-branschen sedan slutet av 60-talet. Detta innebär att du som kund kan känna trygghet med oss som partner i den tjänst vi levererar. Vi är verksamma i Göteborgs området med omnejd och vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela VVS-branschen, från enklare rör / installationsarbeten till större ny / ombyggnationer av fastigheter både för privatpersoner och fastighetsägare. Vi har speciell inriktning på villavärmeanläggningar med konvertering från el eller oljebaserad uppvärmning till solfångare och berg- eller luftvärmesystem.

Helgereds Rör är Auktoriserad VVS installatör samt medlem i Installatörsföretaget och följer de branschregler som är framtagna. Oavsätt vad du som kund önskar, har vi alltid möjlighet att tillsammans med våra samarbetspartners ge dig en helhetslösning även vad gäller el, snickerier och kakel. Detta för att du som kund ska känna extra trygghet med att ha en avtalspart.

-Michael Andersson

Auktoriserad – För din skull

Idag finns branschregler för Säker Vatteninstallation som är framtaget av branschen. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer. Installationsarbetet sker efter branschregler vilket alla försäkringsbolag, kommuner och större beställare kräver.
För att minska dina risker – Anlita en auktoriserad VVS-installatör.

ROT- avdrag på arbetskostnad

Passa på att utnyttja ROT-avdraget om du går i renoveringstankar. 30% av arbetskostnaden upp till 100 000kr dras av direkt på fakturan. Mer information kring ROT-avdrag och regler finner du här.

Slå ett slag för miljön och spara pengar på att byta värmesystem

Idag med skenade uppvärmningskostnader börjar de flesta villaägare att se över sin värmeanläggning. En översyn och en eventuell konvertering till annan källa än direktverkande el kan spara tusenlappar varje år. En investering som snabbt återbetalar sig samtidigt som ni gör en insats för miljön.