Helgereds Rör är ett familjeföretag som varit verksamma inom VVS-branchen sedan slutet av 60-talet

Tjänster

Våra tjänster

Helgereds Rör utför alla slags förekommande VVS-arbeten för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Allt ifrån ny och ombyggnation till mindre servicejobb. Här finner du ett urval av våra tjänster. Inget arbete är för litet så tveka inte att kontakta oss.

Energikalkyl

Tips! Du kan göra mycket för att minska behovet av värme i ditt hus. Vilket uppvärmningssystem som är bäst för just ditt hus beror på flera olika saker. En översyn och eventuell konvertering av befintligt system till miljövänligare alternativ gör att du kan spara pengar, energi och samtidigt göra en insats för miljön. På Energimyndighetens hemsida kan du göra en energikalkyl och se hur det påverkar just din driftskostnad.

VVS-arbeten

Vi utför alla slags förekommande VVS-arbeten för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Allt
ifrån ny och ombyggnation till mindre servicejobb. Här finner du ett urval av våra tjänster. Inget arbete är för litet så tveka inte att kontakta oss.

Snabb Service eller Installationshjälp

Med kort varsel har vi även möjlighet att rycka ut på mindre arbeten där du snabbt behöver hjälp. Detta kan tex. vara vattenläckage, droppande kranar, installation av tvättmaskin, diskmaskin, blandare eller porslin.
Observera att vi inte har jour-utryckningar på icke normal arbetstid.

Vi har bra samarbetsparnter och gör även totallösningar för badrum och diverse arbeten. Vi kan tillhandahålla snickare, kakelsättare, elektriker och målare.