Helgereds Rör är ett familjeföretag som varit verksamma inom VVS-branchen sedan slutet av 60-talet

Uppvärmning

Solfångare och värmeanläggningar

Vilken värmelösning passar dig? Hur mycket sparar du? Många faktorer påverkar vilken lösning som passar bäst för dina förhållanden. Att byta uppvärmningssystem är ett stort ingrepp i ditt hus och kräver fackkunskaper för att avgöra vad som passar bäst. Därför har vi samlat länkar till de flesta tillverkare på denna sida. Detta för att du ska få en överblick och vara förberedd. Läs gärna mer om olika alternativ hos våra leverantörer och titta på de olika besparingskalkyler som finns tillgänglig.

Golvvärme

Idag finns flera olika lösningar för uppvärmning. Vattenburen golvvärme är ett komplett värmesystem som ofta ersätter t ex vanliga radiatorer. Vattenburen golvvärme ger inte bara komforten av ett varmt golv, utan värmer upp hela rummet på ett behagligt sätt.

Solfångare

Solfångare är en investering som håller sig i längden. Att investera i en solfångaranläggning innebär att Ni kan kombinera ett stort antal energislag. Genom att utnyttja en ackumulatortank som gemensamt värmelager går det att kombinera t.ex ved, pellets eller el för att värma Er villa. Detta innebär att man kan välja det energislag som är det mest ekonomiska för tillfället. Effecta har ett brett sortiment av solfångare, ackumulatortankar och kringutrustning till dessa.

Leverantörer -Värmeprodukter

CTC värme

Effecta

Nibe

LK